PDA

View Full Version : Render() based on RenderDialog


thatoneguy
01-04-2008, 10:21 PM
Is there a simple command to just pretend someone pused "render" in the render dialog box without getting the half dozen million check boxes and spinners and pushing them through a render() command?

I just want to change the 'viewport' and render based on the dialog.

Bobo
01-05-2008, 09:04 PM
Is there a simple command to just pretend someone pused "render" in the render dialog box without getting the half dozen million check boxes and spinners and pushing them through a render() command?

I just want to change the 'viewport' and render based on the dialog.

Yep, from top of my head without checking the docs I would say it was max quick render
Check out the page dedicated to Max Commands (those that emulate various key presses)

RustyKnight
01-06-2008, 01:42 AM
Is there a simple command to just pretend someone pused "render" in the render dialog box without getting the half dozen million check boxes and spinners and pushing them through a render() command?

I just want to change the 'viewport' and render based on the dialog.I'd also take a look at the render method...
render quiet:true
ps Bobbo, that's cool!

Shane

thatoneguy
01-09-2008, 06:28 PM
That's perfect!

Tags for future generations:
Push Max Render Button Dialog Maxscript Change Camera render() Scene

CGTalk Moderation
01-09-2008, 06:28 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.