PDA

View Full Version : muscle kit for maya means new binding?


jason108
01-02-2008, 05:20 AM
I've been playing with the new muscle kit in maya 2008.1 and it got me thinking that even though i don't need the muscles could I still use this new tool set to replace the old smooth bind skin?

it's nice having the component editor and paint weights tool in one.

instruct9r
01-07-2008, 10:56 AM
select the mesh with the skinCluster go to Muscle >> Skin System >> Convert Maya Skin to Muscle


and you can use the paint UI of the cMuscle plug-in

jason108
01-09-2008, 07:36 PM
oh cool!

thanks

jason108
01-16-2008, 05:46 AM
I tried it and it doesn't seem to work to well.

first I only see 4 joints in the list. I have lots more then that.

anyway I check out the help.

Are you using this method for skin deformations?

CGTalk Moderation
01-16-2008, 05:46 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.