PDA

View Full Version : z channel?


spheratu
04-23-2003, 08:35 AM
Hi,I know that rla/rpf files have the z embedded,and maya iff too,but here's my question:
What if I want to use another sequence as my z channel?
let's say I have my sequence in tga and the same sequence in grayscales for the z depth,also in tga.
Will it work within combustion? how??
Thanks

Chris
04-23-2003, 08:55 PM
if you are trying for depth of field blur, you could use a compound blur, using the z depth map luminance as the source. Apart from that though, you may be S.O.L.

CGTalk Moderation
01-14-2006, 11:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.