PDA

View Full Version : Hard edge problem...


bigbossfr
12-03-2007, 11:09 AM
Hey,
I have a problem with a displacement map.
See the picture :

http://img147.imageshack.us/img147/9679/mudboxprobuw8.jpg (http://imageshack.us/)

http://img147.imageshack.us/img147/4848/mudboxoptiontf9.jpg (http://imageshack.us/)


How can i resolve this problem ?

soulburn3d
12-03-2007, 07:32 PM
Instead of using Level 0 as your low res mesh, try level 2 or 3. So say export the level 3 obj, then when you bake your displacement map, use your level 3 mesh in the low res mesh dropdown. I bet the results will look a lot better.

- Neil

bigbossfr
12-07-2007, 03:47 PM
Tkans for you answer but it isn't work :banghead: ...

soulburn3d
12-07-2007, 05:41 PM
Wait, what is your highres result rendered in? It looks like your result is in mudbox again. Could you explain more about what you're trying to do? Because the usual workflow is to export your displacement map and mesh to a 3rd party 3d app.

- Neil

CGTalk Moderation
12-07-2007, 05:41 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.