PDA

View Full Version : objects change pos. on scene load


Katzenminze
11-21-2007, 11:55 AM
Heyja, I really need your help!
Workin' on a project for a competition, deadline is very soon :(

Got a little problem, as the title says, every time when I load my scene some of my objects aren't where they used to be when I saved the scene. They seem to go back to 0/0/0 in the coordinate system

anyone know what to do?
I alredy tried freezing the transforms, setting neutral pose but didnt work :(

hope you know whats wrong!

Thx

Fred

Rens
11-21-2007, 12:37 PM
Are there any animation keys set on the translation?

Katzenminze
11-21-2007, 02:54 PM
I feel so damn stupid right now^^

you were absolutly right just accidentaly added a keyframe ... silly me

thanks man

CGTalk Moderation
11-21-2007, 02:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.