PDA

View Full Version : Render to PS layers?


SheepFactory
04-10-2003, 05:02 AM
Hi Guys

Is there a MEL\Plug-in for maya out there that lets you render a PSD file with all passes as seperate layers?

rollmops
04-11-2003, 02:02 PM
Good idea! For sure, we are a lot to wait for an answer.:wip:

Shannon
05-15-2003, 05:10 AM
That would be outrageous! I'd pay money for that plugin. Green stuff.

CGTalk Moderation
01-14-2006, 08:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.