PDA

View Full Version : combustion 4 footage sequence naming problems


naik
09-27-2007, 11:14 AM
Hello,

i have the problem, if i want to load footage into combustion
with the name:

[###]-carWire128.tif (its a 36 image sequence)

combustion only takes the first frame.

i cant rename the sequenz!

if i kick the ---> 128 <--- out of the name like ---> [###]-carWire.tif <---

it works!

the problem is that i am not allowed to rename the sequence.

do yo have a idea how to tell combustion 4 to take the sequence
like this:

[###]-carWire128.tif

thanks....

hemmerli
09-27-2007, 02:16 PM
why not make a copy of those 36 frames without the ending number and render the output out with the proceeding counting numers and the static trailing number?

-rayk

CGTalk Moderation
09-27-2007, 02:16 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.