PDA

View Full Version : PFlow Surface Spread


ArtiZta
09-13-2007, 02:27 AM
Hi all,
I know there is a preset for PFlow Tools Box#3 but Is there a workaround for surface spread (random position) in standard PFlow + Box#1?... or maybe a script? Can anyone help?

cheers

grury
09-13-2007, 06:35 AM
Speed by Surface?

CGTalk Moderation
09-13-2007, 06:35 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.