PDA

View Full Version : Skytracer with Xstreme 6


MIRVISUALS
09-12-2007, 01:08 PM
Hi

Does anyone know how to exclude the atmosphere in Vue Xstreme 6?
I want to run an all-lightwave-scene with skytracer just with plants from vue......

possible or impossible?? :)

Andyjaggy
09-21-2007, 02:40 PM
I was wondering the same thing. As far as I can tell it isn't possible. Which is very lame.

CGTalk Moderation
09-21-2007, 02:40 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.