PDA

View Full Version : mental ray batch rendering twice for no reason?


caulfield
09-07-2007, 06:15 AM
Just came in to check renders today, and found that they're all done, all 14 layers. Strange thing is, the batch rendering hasn't finished, and Mental Ray seems to be halfway through doing thr whole lot again.

Has anyone had this problem before?

djx
09-07-2007, 06:45 AM
Yes its a known bug. :sad: Use command-line instead. :thumbsup:

-- David

CGTalk Moderation
09-07-2007, 06:45 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.