PDA

View Full Version : Changing multiple takes at once?


pippilina
09-05-2007, 11:12 PM
Hello!

I am new to Motionbuilder and have a question. I have a game character in MB which has a large number of takes (for example, run, jump, talk, etc).

I need to rotate the character 90 degrees CCW in all the takes at once. Is there a way to do this without going into each take manually?

Thank you so much!
Pippilina

Smapdi
09-06-2007, 03:18 PM
Key Controls -> Take Options -> Multi Take.

This keeps the transforms from previous take(s). Just set a key to be sure and then plot so the animation offset is baked in.

Cheers,
Chad

pippilina
09-06-2007, 04:48 PM
Chad,

Thank you VERY much!

:) :) :) :)

(Now why on earth was that not in the documentation? I searched inside and out for multiple takes in the help file, and found nothin')

CGTalk Moderation
09-06-2007, 04:48 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.