PDA

View Full Version : Alpha channel?


pitrie17
08-30-2007, 09:22 PM
I can't seem to get an alpha channel with my metaclouds. I'm trying to composite a simple cloud fly through of metaclouds to reveal a composition in AE, but can't get Vue to render with alpha. Any one know how to do this?

mwalter1
08-31-2007, 12:24 AM
Sorry, clouds can not render an alpha map.

pitrie17
08-31-2007, 04:09 AM
That is kind of frusturating. Are there any workarounds? What do people do when they need an alpha matte with their clouds?

CGTalk Moderation
08-31-2007, 04:09 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.