PDA

View Full Version : mtomr


johnnyMac
08-27-2007, 03:24 PM
i have a second computer i'd like to render with from the command line using mental ray. the problem is that since i don't have a license for that computer i can't actually open maya and load the MR plugin. in the command line i get an error that says MR is not licensed.

can i actually load the plugin to use MR to render and how? thanks in advance.

tfritzsche
08-28-2007, 08:23 PM
look for "mental ray for Maya Satellite" in the Maya Docs

CGTalk Moderation
08-28-2007, 08:23 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.