PDA

View Full Version : Qmaster


thehive
08-27-2007, 02:42 PM
where do i load the code so shake can see the qmaster

thehive
08-27-2007, 06:48 PM
got it, jus need to load it on the sever

CGTalk Moderation
08-27-2007, 06:48 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.