PDA

View Full Version : hardware render more than ten frames!


Scott212
03-30-2003, 07:24 PM
why can't I render more than ten frames in the hardware render buffer?

SheepFactory
03-30-2003, 07:35 PM
Because you havent set your hardware render buffer globals?

CGTalk Moderation
01-14-2006, 06:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.