PDA

View Full Version : pflow and motion blur


darrennorthcott
07-26-2007, 04:52 PM
Is there a reason motion blur doesn't work with pflow... how can i put a motion blur on my particles?

D

OlegB
07-26-2007, 05:02 PM
How to set up render properties for particles - one of the FAQs at the Orbaz forum:
http://www.orbaz.com/forum/viewtopic.php?t=144

Thanks,
Oleg B.

darrennorthcott
07-26-2007, 07:21 PM
Thanks Oleg!! forgot about the Orbaz forums... i'll give that a try when i get home.

CGTalk Moderation
07-26-2007, 07:22 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.