PDA

View Full Version : align


guyt
04-05-2002, 09:35 PM
i have half of an object that im gonna duplicate it ,any nice way to align all points that create the middle of the object?

wlau
04-06-2002, 12:00 AM
There's a really useful script you can grab through netview or highend3D, it's called setvalue I believe. It allows you to select certain points and move them to a particular coordinate on a specified axis. extremely useful for getting those annoying points to align and dupe correctly.

wlau

CGTalk Moderation
01-13-2006, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.