PDA

View Full Version : Optimize Scene Size bug with MR??


doms
06-26-2007, 11:04 AM
When i Optimize Scene Size i lose a lot of my MR materials while others are reassigned to different objects, is there any work around for this? Also is there a bug with Arch material which sometimes makes it not recieve direct illumination?

tfritzsche
06-26-2007, 02:13 PM
Are you using maya 8.5 with mia_material, or maya 8.0 with the materials ported from max?

CGTalk Moderation
06-26-2007, 02:13 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.