PDA

View Full Version : Rotoscoping in Maya


diegooriani
06-22-2007, 04:28 PM
I found this tutorial to rotoscope in Maya. Is a bit of a pain and for a older version.

http://www.3dlinks.com/oldsite/tutorials/maya/maya_tutorials.cfm?tutorial=Rotoscoping

Does anyone knows a beter and easy workflow to rotoscope in Maya 8.5? Maybe a plug-in or some other trick to do the magic.

Cheers,
Diego

SGR
07-06-2007, 07:31 PM
I am not sure what you wish to acheeve but rotoscoping in maya is something Iwould not do - instead use a program that has the functions and capabilaties to produce proper Roto. Apple Shake, Digital:Fusion, just google rotoscoping software and you will get more...

CGTalk Moderation
07-06-2007, 07:31 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.