PDA

View Full Version : Sub-Div problem


Grrrrrrr
06-19-2007, 09:54 PM
Hy all!

I m having a problem with a head model that i brought into mudbox. I can sub div only once my mesh because if i try the second time the process remains still at 90% and that s where it stays.

What can be the problem here?


I also try to create a displ map and i can t get the "select file type" button to appear, and i collapsed the stack in max (since this is what made it work for someone facing the same problem) and it still didn t worked? How can i fix this?


Thanx!

oglu
06-20-2007, 06:45 AM
maybe some poly inside the mesh...
are the mesh quadonly..?

Grrrrrrr
06-20-2007, 07:58 AM
I do have some triangular polys, but is that such a big deal with MB? Also what other restrictions are there just to have them in mind?

CGTalk Moderation
06-20-2007, 07:58 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.