PDA

View Full Version : reseting the mesh


pelos
06-17-2007, 06:13 AM
is there any way in mudbox that you use a brush to repair, the displacement?
in Zbrush you can save a morph, the original mesh, and then if you add to much or to little you can use a morph brush to set that part of the model the same way as you started paiing,
do we have something like that on mudbox?

oglu
06-17-2007, 06:40 AM
use layer and the mask brush... ;)

CGTalk Moderation
06-17-2007, 06:40 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.