PDA

View Full Version : maya vector rendering resolution


isamuraiqat
06-14-2007, 11:18 AM
im trying to render a maya vector image at 10131*2000 resolution, but it tells me i have to set it to up to 3200*3200, anyone has any idea how to go around this?

thnx ppl

thehive
06-14-2007, 01:54 PM
is this for print?

isamuraiqat
06-14-2007, 02:34 PM
yes, and i actually found out how to do it, if anyone's interested, since its called VECTOR.. lol.. then u just batch render it as .ai file, open it with illustrator, and rasterize the image to watever resolution you want..

rodreinoso
10-04-2007, 04:45 PM
How is that you render an illusrtator file with maya render? i tried this, but when opening the renderes image with illustrator, the application pops up an error saying that the operation cannot be performed because of an unknown error... same with PSD files and photoshop

CGTalk Moderation
10-04-2007, 04:45 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.