PDA

View Full Version : Can I export Ecosystem Material to 3dsMax?


hassan2020
06-12-2007, 07:00 PM
I tried, but I don’t see nay thing when I render at max…impossible? No other ways?

lramos
06-13-2007, 07:12 PM
No, you can't export but you can use vue Xstream to render anything you create on vue, including ecosystems, on max (scanline or mentalray). Thanks.

hassan2020
06-13-2007, 10:43 PM
THANX :sad: Thanks again

mani1001
06-17-2007, 11:11 AM
@ iramos

scanline does not work. only mental ray.

mani

CGTalk Moderation
06-17-2007, 11:11 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.