PDA

View Full Version : The 'Render Daemon' button .... any use to it?


Apollux
03-17-2003, 04:47 AM
That button has been there (with the Display buttons) as long as I can remember, but I have yet to figure out how to put is to good use.

The popup text says it is for using a network render machine, and they were some effords on that subject if I recall correctly.

But anyone knows how to use it? Where do one find the settings for it?

I seems to be like the Scroll Lock button on the PC keyboard, it is there but only God knows of a good use for it.

dani
03-17-2003, 10:53 AM
It was indeed intended to do network rendering over intranet.
But i never had an opportunity to make it work.

See this page:
http://projects.blender.org/

you'll see some info about the original Nan render daemon and a new one too... though there are some things i d o not understand (like why two projects?)

Dani

CGTalk Moderation
01-14-2006, 05:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.