PDA

View Full Version : Radial Blur - Renderman


chayanvinayak
05-27-2007, 08:16 PM
hi ,

I am converting following tutorial of making Iris into Renderman Shader .
This is Having two steps:
1 . Adding Noise ( this can be easily added ).
2. Radial Blur .

Can you please suggest me the way of achieving Radial Blur in Renderman.

Tutorial od making Iris :
http://www.deviantart.com/deviation/748381/?qo=25&q=by%3Athe-faun&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps

Thanks
Chayan Vinayak

rendermaniac
05-29-2007, 05:13 PM
You probably just want to stretch the noise based on the centre. This means scaling the s and t coordinates that you pass into your noise() function.

Simon

CGTalk Moderation
05-29-2007, 05:13 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.