PDA

View Full Version : Hotkey


ChrisN
05-13-2007, 09:46 AM
Is there a hotkey for stepping through keyframes (I use the Maya shortcuts setup if that means anything) in the timeline (Next/Previous key)..

cheers
/ Christoffer

ChrisN
05-13-2007, 09:52 AM
Never mind, I just opened Maya and checked (stupid)..

CGTalk Moderation
05-13-2007, 09:52 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.