PDA

View Full Version : Float Viewport?


Eugenio
05-12-2007, 03:11 PM
Hello everyone! I want to know if it's possible to create a floating viewport via maxscript?

Thanks,

Jr.

cyfer
05-12-2007, 03:27 PM
as far as i know .....NO

Fabiomussarela
05-15-2007, 12:16 PM
Hi Eugenio, you could kind of create a viewport mirror , itīs kind of a hack but works if you just want to have a copy of a viewport on a floating rollout.

CGTalk Moderation
05-15-2007, 12:16 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.