PDA

View Full Version : Combustion Camera Shake


Kyo007
05-11-2007, 08:45 AM
how can i shake my camera in combustion 4 ??

PiXeL_MoNKeY
05-11-2007, 04:37 PM
Expression(s) on the Postion and/or rotation should be able to handle it for you.

-Eric

dg
05-26-2007, 12:42 AM
Case you can't deal with expressions there is always the old hard way. Add a keyframe per frame and then apply a Math Operations Randomize.



Cheers,

CGTalk Moderation
05-26-2007, 12:42 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.