PDA

View Full Version : Find results by post not working


thev
05-04-2007, 07:48 AM
Since a few days, whenever I search the forum and select the 'show results as posts' function, I get 'Sorry - no matches. Please try some different terms' message. If I select 'show results as threads' it seems to work fine; however I don't want to wade through entire threads when I want to see just a specific post.

Regards

dantea
05-06-2007, 02:02 PM
I got the same thing too! It pretty much renders the search useless since many threads have a lot of pages and then it becomes impossible to find the relevant post. Please fix!

Mibus
05-07-2007, 12:58 AM
OK I've made some updates; is it fixed now?

thev
05-12-2007, 08:09 AM
It works if I use a single keyword for the search, but not when using complex queries (e.g. with OR in them).

Best regards,
Vlado

Mibus
05-14-2007, 12:03 AM
They seem to work for me OK - can you suggest an example please?

thev
05-14-2007, 08:47 AM
What I typically search for is <vray OR VRay OR "v-ray" OR "V-Ray"> without the brackets <>
If I enter this search now and set it to show the results as posts, it returns "Sorry, no matches found". However, if I enter just <vray> without the brackets, it does return a number of posts.

Best regards,
Vlado

Mibus
06-13-2007, 03:36 AM
I think this is all sorted now. Please let me know if you have any further problems.

thev
06-13-2007, 09:05 PM
Seems to work, thanks a lot!

Best regards,
Vlado

CGTalk Moderation
06-13-2007, 09:05 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.