PDA

View Full Version : shake (PC): display problems


knaxx
04-25-2007, 05:35 PM
Hey.

I installed shake 2.51 on a older workstation here, but I have big Problems with GUI Display.
Looks like some Open GL problems!?

Then installed it on my notebook which is pretty up to date... but the same probs there...
Anyone knows how to fix that?

PC :P4 (3GHz), ATI Radeon 9800. 1GB RAM
Notebook: Intel Core Duo, Geforce GO 7900 GS, 2GBRAM

(the blue thing in the background of the image is my desktop ;) )

lramos
04-25-2007, 06:12 PM
I had this problme once, and I reinstalled my video card driver, to fix it.

knaxx
04-25-2007, 09:17 PM
i have now installed (after trying serval ati catalyst drivers) the omega drivers on the ati workstation.
Now it seems to work when I'm in single monitor mode but when switch to dual monitor the same strange things happens.

But I think It is definitly a driver problem.
Sometimes I hate computers...

SebKaine
04-26-2007, 12:38 AM
hi ! Check this.

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=7&t=489055

knaxx
04-26-2007, 08:46 AM
Thank you so much!
Very cool tip!

CGTalk Moderation
04-26-2007, 08:46 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.