PDA

View Full Version : Status Name...


Goatfuzz
03-12-2003, 02:57 AM
Why can't I seem to find the option to change this? Do I need a certain number of posts first?

(I don't exactly favor the title "Veteran," to me it sounds a little too...well..."war-ish." :annoyed: )

Can you help me, please? :D

gmask
03-12-2003, 02:59 AM
Originally posted by Goatfuzz
Why can't I seem to find the option to change this? Do I need a certain number of posts first?

(I don't exactly favor the title "Veteran," to me it sounds a little too...well..."war-ish." :annoyed: )

Can you help me, please? :D

I think you need like 150 or 125 to move up the next level.

Goatfuzz
03-12-2003, 03:05 AM
Thanks for the help. :)

I'm in no rush to post worthless posts just to change it (spamming or whatever...).

CGTalk Moderation
01-14-2006, 04:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.