PDA

View Full Version : how do you layer more thatn two sequences?


pete
04-16-2007, 04:50 AM
hi there,
I am new to fusion, i have been using after fx up untill now and I have a bit of a newbie question.
How can i layer a bunch of frame sequences over the top of each other? in after fx i'd just slap them on top of each other but in fusion would i have to use the merge node?
Just wondering because it only has two slots. Does that mean that if you were going to layer say 4 frame sequences over each other that you would have to put two in one merge node, the other two in another, then mix those two merge nodes together with yet another merge node?
Fusion seems to kick afx's arse from what i have seen so far but i just can't figure out if i am going horribly wrong.
any help would be greatly appreciated!!
Thanks
Pete

PieterVH
04-16-2007, 02:30 PM
Go here:

http://eyeonline.com/Web/EyeonWeb/Techniques/fusion5_courseware/index.aspx

... and be enlightened.

Cheers.

pete
04-17-2007, 04:16 AM
awesome that's great thanks :)

CGTalk Moderation
04-17-2007, 04:16 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.