PDA

View Full Version : how do I shift multiple nodes Together within the timeline?


mike1anime
04-11-2007, 07:20 PM
So my question is how do I shift multiple nodes (roto, footage and other goodies) Together within the timeline?

Here was my situation: I created a composite with several nodes and stuff. (about 100 frames). Then the client wants to add 20 frames of additional footage to the begining.

I thought I can just select all of my nodes and drag them over (i.e frame 20-120) and then just fileIn the additional footage. Then I realized that I couldn't move more then one node at a time. I really wouldn't want to try and move each node independently because then it would be a mess. (tried to group my nodes like a precomp and move that too, but still no luck.)

-mike

beaker
04-11-2007, 09:05 PM
Just work with -20 and when you ouput just put in the fileout scene_comp_v01.@@@@+20.tif to adjust the filename.

CGTalk Moderation
04-11-2007, 09:05 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.