PDA

View Full Version : Help! Rigging char for UT2003 in Maya.


noktUp
03-09-2003, 05:35 PM
Does any one know what the setup requierments are for rigging a character in UT2003 using MAYA. I know that its a bone set up, not a vertex animation, but i cant find any tuts on it, just on exporting and stuff. Are there any tuts you guys know of. I can use 3dsmax, but i prefer Maya. Will that tut on highend for RT rigging werk? Even the unreal developers site is lacking in the rigging area. Any help would be great!!!!!

thanks in advance!

Hellwolve
03-09-2003, 06:25 PM
This should help you:

http://www.sunny-d.com/ut2003tut_intro.html

It's an tutorial to get your character in UT2003 with MAYA, from start to finish.

And when you're done, ofcourse we want screenshots ;)

noktUp
03-09-2003, 06:47 PM
Dope d00d!!!!!!!!
Thnx for the assist. Hellwolve, You kix0r the proverbial ass!

Thousands of shou-lin are thanking you.

thanks again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Hellwolve
03-09-2003, 06:49 PM
Originally posted by noktUp
Dope d00d!!!!!!!!
Thnx for the assist. Hellwolve, You kix0r the proverbial ass!

Thousands of shou-lin are thanking you.

thanks again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

Heh, you can thank me with screenshots of the implemented model ;)

What is it anyway? Got some renders for us?

noktUp
03-09-2003, 07:29 PM
Hellwolve,
One more question, will i still be able to use stock animation? my team lead is asking me to do it in MAX but i really hate that program. I wanted to be sure i could just rig the model, and export it the same way its done in max, so for all intensive purposes, it would be like i use max to rig it. It must be identical to the output of the MAX workflow.

Thnx again!!
* i actually havent seen the models yet, i'm just preping for the following week. Its for the jungle warfare MOD on planet unreal, I am setup(rigging)/2nd animator. I'll get Screen shots for ya ASAP.
/me dances in anticipation of responce.:)

Hellwolve
03-09-2003, 07:34 PM
Originally posted by noktUp
Hellwolve,
One more question, will i still be able to use stock animation? my team lead is asking me to do it in MAX but i really hate that program. I wanted to be sure i could just rig the model, and export it the same way its done in max, so for all intensive purposes, it would be like i use max to rig it. It must be identical to the output of the MAX workflow.

Thnx again!!

/me dances in anticipation of responce.:)

I wouldn't know; I didn't make the tutorial :P

But you can mail the guy who did; normally he's pretty helpfull.

And where are those pics of the model?
:p

noktUp
03-09-2003, 07:44 PM
refresh the link, i added stuff to last post:)

thnx again.

Hellwolve
03-09-2003, 08:02 PM
Alright, thanks for the info.

SPyDeR WeBz
03-09-2003, 08:55 PM
|Just in case some helpless person comes along and askes the same question.

Here are two links:
http://www.planetunreal.com/identitycrisis/cabins/intertwined/htm/Tutorial.htm

http://www.utinsomniac.com/ut2k3/tutorials.html

So hope these help some peeps out their.

I my self am in need of max to ut2k3 info.

Cya

SPyDeR

CGTalk Moderation
01-14-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.