PDA

View Full Version : Custom hair cache file location


nickyliu
04-06-2007, 05:52 PM
Hi guys. There are multiple characters in my scene having hairs. Clearly I want to have my caches in separated folders to keep things clear. Thus I create corresponding folders first and point the cache file to the right folder, instead of the "data" folder of the project.

The problem comes when I keep testing on different simulations. Using "delete cache" and then "create cache" will delete the node and create a new one which points to the default "data" folder again. And I can't figure out how "append to cache" together with "truncate cache" work while it could keep my modified cache node.

How do you do that ? Couldn't find any post mentioning this. :sad:

C.

mascio
04-07-2007, 11:19 AM
Hi liu_0083!

To customize your hair cache folder, you have to set your project output directory
editing the "Disk Cache" field under Data Transfer Location.

Bye!

...[mascio]...

CGTalk Moderation
04-07-2007, 11:19 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.