PDA

View Full Version : Irrational curves in Autodesk Studio Tools


lobachevscki
03-29-2007, 02:46 AM
Hi... Greetings, I'm a Maya user but we want to complement our workflow with other Nurbs tool, we are very intersted in create irrational Nurbs curves (with no unitize weights). Autodesk Studio Tools do have irrational curves? what kind of characteristic they have in rhino?... in particular: do you can change the curve weights in real time? in other words: do you can edit in real time the weights of the curve and the curve actualize like moving the cv's?... Thanks

tburbage3
03-29-2007, 05:53 AM
Rhino (I'm looking at v2, though note it is now at v4) provides a modal dialog with both a numeric input as well as a slider to change weight values. The effect is directly previewed on the selected curves or surfaces in the viewports.

CGTalk Moderation
03-29-2007, 05:53 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.