PDA

View Full Version : lock/bound not working????


vivekmohan
03-23-2007, 07:11 AM
hi guys,
i am working on a project abt a swarm of ants attacking people..for the swarm we have been working on maya and max..in max we r using pflow which has been a great help to us..i have a particular sht in which ants crawl over a lady's hand..we were using lock/bound frm orbaz, but the problem is tht it is not working on deforming mesh..the hand has been animated to match the movement..the funny thing is tht lock/bound works on all other meshes,excpet this one..guys pls help me out in this..i have posted topics :cry: on this before and the replies have been very helpfull..

regrads

vivek

OlegB
03-23-2007, 10:08 AM
Are you using the latest update of the Box#1 plug-in?

Thanks,
Oleg B.

vivekmohan
03-24-2007, 09:53 AM
hi,
Actually i am using the version for max 6.0, :bounce:

vivekmohan
03-24-2007, 09:58 AM
hi,
Actually i am using the version for max 6.0, ie toolbox version 1...but i am using it in max 8...waiting for ur replies,,,

regards

vivek

OlegB
03-24-2007, 11:20 AM
The latest version for max 6 and max 8 is 1.066. What version are you using?

Thanks,
Oleg B.

vivekmohan
03-26-2007, 03:10 PM
hi,
i am using tht version only..tried different methods,still not working.... :banghead:

regards

vivek

OlegB
03-26-2007, 03:24 PM
You can upload the problem file here, or send a request to Orbaz support.

Thanks,
Oleg B.

CGTalk Moderation
03-26-2007, 03:24 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.