PDA

View Full Version : Question about the Timeline


mattregnier
03-05-2003, 04:02 PM
Is there a way to make the timeline display 30f 35f 40f etc...instead of the default way of 25f 1:00f 05f

???
attached a pic
http://web.ics.purdue.edu/~mdregnie/aftereffects.jpg

Neil
03-05-2003, 06:42 PM
Hmm... why exactly?

mattregnier
03-05-2003, 07:59 PM
cause it's a pain to have to add

webster
03-06-2003, 03:15 PM
ctrl-click in your timeline Window on the frame number (blue font)

mattregnier
03-06-2003, 05:29 PM
Thanks sooo much webster, you rock dude! :thumbsup:

CGTalk Moderation
01-14-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.