PDA

View Full Version : Shake and OFX?


-Vormav-
03-18-2007, 08:47 AM
Just a quick question to throw out there: Does anyone know whether or not Shake supports plugins developed with the Foundry's OpenFX API? I know that plenty of other compositing apps (i.e., Fusion, Nuke, Toxik) support it, but I can't find anything pointing to Shake's support of it.

beaker
03-19-2007, 07:48 PM
nope, but the foundry plugins all run on Shake. Actually for some weird reason there are a lot more Shake Furnace plugins then there are OFX ones.

CGTalk Moderation
03-19-2007, 07:48 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.