PDA

View Full Version : Could Admin change min search length please?


halo
03-04-2003, 10:36 PM
Is it possible for admin to jump in to the admin cp and lower the min search length from the default of 4 to 3, as this would enable people to search for the common 3 letter abreviations common in CGI as well as for such words as "car"

thnks

gruvsyco
03-04-2003, 10:39 PM
It would also allow a search for NLE.

beaker
03-04-2003, 10:46 PM
Agreed, been burned trying to look for many 2&3 letter words. Even if it is two words but one word has 2-3 letters in it, it won't search either.

DVD, Pro, Mov, MPG, AVI, IFF, VFX, DV, NV, DLT, NT, XP
Any file extention
etc...

Rabid pitbull
03-05-2003, 04:04 AM
just use the * wildcard. it allows you to search for shorter terms... *uv* for instance. that one had me for a long time!

gnarlycranium
03-05-2003, 04:22 AM
When I tried to do the wildcard thing, the search just froze the heck up on me! :shrug:

vorlon
03-05-2003, 04:35 AM
There is a reason why it's 4. Legend has it that only the chosen one can do 3. Those who tried 3, were never to be found alive again. It's like "The Ring", you watch it, you pay for the price.

:surprised

gnarlycranium
03-05-2003, 05:39 AM
OOooooooOOOoooo...... http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/oogle.gif

TerrestrialSea
03-05-2003, 06:10 AM
Very Creative Volron....Come join us in IRC!

Four letter really pissed me off today when I was trying to search the WIP forum....hmmmm kinda hard to find your favorite when you have to scroll through every page....well thats my to cents.

vorlon
03-05-2003, 06:37 AM
:p

Rabid pitbull
03-05-2003, 03:51 PM
Originally posted by Gnarly Cranium
When I tried to do the wildcard thing, the search just froze the heck up on me! :shrug:

maybe it is slower (yes it definitly is!) because it is searching many more possibilities. i am on a 56k so everything is slow:thumbsdow but it will return many results if you wait it out.

halo
03-05-2003, 09:05 PM
or admin can nip into the cp and change the 4 to a 3 and off they go :D

Leonard
03-05-2003, 11:20 PM
1) Done

2) In future, please post in the CGTalk Support Forum

Cheers :thumbsup:

Leo

RusMan
03-05-2003, 11:53 PM
Yes I think that they should change it to 2 or at least 3, because I tried to find the complete rig for C4D and I couldn't.:thumbsdow

Leonard
03-06-2003, 12:12 AM
Originally posted by RusMan
Yes I think that they should change it to 2 or at least 3, because I tried to find the complete rig for C4D and I couldn't.

NO way am I going to change it to 2 characters as it strains the database too much and you'll get server busy messages.

I've already changed it to 3 characters and that's as much as you're getting - sorry.

Leo

gnarlycranium
03-09-2003, 08:11 PM
random thought.. would it help the load if the search disregarded stupid 3-letter words, like most search engines do? (like... the, and, but, etc...) or maybe it does already... hmmm

CGTalk Moderation
01-14-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.