PDA

View Full Version : undo subdivide


nicodemus3d
03-09-2007, 11:01 AM
hey everyone,
probably a very easy answer 2 this, but if i subdivide a mesh, how do i undo it? ctrl-z doesnt work and i cant find a 'delete level' button like in zbrush. Some 'delete lower and higher' buttons would be so useful.

many thanks

Mindblighter
03-09-2007, 11:45 AM
Uh, there IS a delete highest level function "hidden" under the Mesh-menu. You'll have to step down a level to delete it though.

nicodemus3d
03-09-2007, 12:13 PM
oops, i see it now
thx

CGTalk Moderation
03-09-2007, 12:13 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.