PDA

View Full Version : Can Fusion do Per Pixel Blurs?


Claus Friese
03-09-2007, 12:00 AM
Does anybody know if there is a plugin to Fusion which makes in posible to do a "Per Pixel Blur", like the i-blur (read: image blur) that Shake has?

EricD
03-09-2007, 03:54 PM
There are a number of macros on vfxpedia (http://www.vfxpedia.com/index.php?title=ShakeToFusion#Filter) for this ;)

CGTalk Moderation
03-09-2007, 03:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.