PDA

View Full Version : strange crash


Wxing
03-06-2007, 07:05 PM
hello ,

problem:
when i save my work in .mud , and then i reopen it , i cant go to to almost any levels mudbox just charshes. ( sometimes i cant go up or down , when polycount is high , but going to upper levels ( with higher polycounts ) makes mudbox crash also )

This problem comes when i reach about 300k polys . It crashes olny when i work on opened scene, its ok working in a new scene.

one of these comes
http://img114.imageshack.us/img114/4277/mudftu6.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/1082/mudf2av1.jpg

mudbox 1.0 and 1.04 crashes

i dont think its problem with my hardware , because it works fine when working in the new scene

AMD athlon 2500+ , ram 768 mb , geforce fx5200

any suggestions ? ( not for hardware update ;] )

elvis75k
03-06-2007, 07:18 PM
Beware: to open a scene you must first load mudbox,
then you can open the scene from the file menu..

issue: cannot open a scene by doubleclick on the file itself..
this maybe is not your situation, anyways this bug is under win2k

Wxing
03-06-2007, 07:38 PM
its no matter I open scene from mudbox or from windows , it crashes anyway

hcs.sp00k
03-06-2007, 11:59 PM
I also have the exact same issue, I beleive its down to not having enough RAM. I only have 1 gig and my machine is fairly old. I cant be sure its down to lack of RAM though, would love to hear from anyone who could shed some light on this........PLEASE!

CGTalk Moderation
03-06-2007, 11:59 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.