PDA

View Full Version : Backburner + AFX Jobs with cmdjob


stilgarna
03-06-2007, 10:21 AM
Trying to use backburner for After FX network rendering via the command line tool described in the Max's help file.

I can't seem to connect to the manager

Manager settings

managername : kdgdc02
ip: 172.0.1.2
subnet: 255.255.0.0
port: 3234

and this is the batch file I am trying to send to backburner :

cmdjob –jobname “after effects test” –manager 172.0.1.2 -netmask 255.255.0.0 -port 3234 –taskfile c:\tasklist.txt –taskname 1 c:\aerender.exe –project c:\NetRenderTest.aep –comp “comp1” –s %tp2 –e %tp3

*those are not the paths for the files i just shortened them to c:\ for this post to make debuging easier

Always get :

error:could not find manager

I even got this message with this simple line :
cmdjob –jobname “Test” –manager 172.0.1.2 -netmask 255.255.0.0 -port 3234
I even try cmdjob –jobname “Test” –manager kdgdc02


Any ideas of what i'm doing wrong?


Can anyone test only that simple command:
cmdjob –jobname “test” –manager managername


I think the netmask is the problem... by default backburner netmask is 255.255.255.0

Please Help !

Best regards.

PiXeL_MoNKeY
03-06-2007, 04:25 PM
Try using quotes around the full file paths, spaces can break batch commands. Also, try using full paths to all needed files, including the cmdjob. Also, with Backburner 2007 -taskfile does not exist you have to use -tasklist. Something like the following, changes have been made bold:

"C:\Program Files\Autodesk\Backburner\cmdjob.exe" –jobname “after effects test” –manager 172.0.1.2 -netmask 255.255.0.0 -port 3234 –tasklist "c:\tasklist.txt" –taskname 1 "c:\aerender.exe" –project "c:\NetRenderTest.aep" –comp “comp1” –s %tp2 –e %tp3

-Eric

stilgarna
03-06-2007, 05:21 PM
Try using quotes around the full file paths, spaces can break batch commands. Also, try using full paths to all needed files, including the cmdjob. Also, with Backburner 2007 -taskfile does not exist you have to use -tasklist. Something like the following, changes have been made bold:

"C:\Program Files\Autodesk\Backburner\cmdjob.exe" –jobname “after effects test” –manager 172.0.1.2 -netmask 255.255.0.0 -port 3234 –tasklist "c:\tasklist.txt" –taskname 1 "c:\aerender.exe" –project "c:\NetRenderTest.aep" –comp “comp1” –s %tp2 –e %tp3

-Eric

With or without the quote it always return

error:could not find manager

stilgarna
03-06-2007, 06:20 PM
I post the same thread an chaos group forum :

Here is an other user answer :

Works here subnet 255.255.255.0
Just sent one with your netmask (255.255.0.0) and it worked too, I think you are right that it is not switching.



We try to change the subnetmask and I'll tell you if it's work...

PiXeL_MoNKeY
03-06-2007, 06:53 PM
Try using colons in between submissions that use numbers, ex -netmask:255.255.0.0.

-Eric

CGTalk Moderation
03-06-2007, 06:53 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.