PDA

View Full Version : Collada Export in Motionbuilder


elektronaut
02-27-2007, 09:42 AM
Hi!

Does anyone have any experience with exporting Collada Files out of Motionbuilder?!
Currently there is only the option available in the file converter without any checkboxes... just for export/convert... would be nice to have a export dialog like in maya.
next question would be, is it possible to export more than one take in the collada file? currently you will get only the actual one.

Thanks in advance!
Marco.

elektronaut
03-02-2007, 09:20 AM
nobody has a suggestion?

Anssi
03-06-2007, 06:39 AM
Hi,
I have used Collada in one project and as far I remember you can get only one take per file. We had to add some simulations in Max but could not get the Max and Collada to co-operate so every file had to be circulated via Maya. Quite a hassle, not much help here. Anssi

elektronaut
03-06-2007, 10:26 AM
thanks for your reply!
these one take per file thing is really a mess :)
we will try to get this export working via a phyton script. hope this will work!

CGTalk Moderation
03-06-2007, 10:26 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.