PDA

View Full Version : brushes


Gamble
02-20-2007, 10:39 AM
hi, I found few sets of photoshop brushes, and they are in .abr file, how can I intall them into photoshop, so that I can use them?

roguenroll
02-20-2007, 04:31 PM
put into presets/brushes folder, and load them from the brushes pallet.

fisharms
02-28-2007, 03:14 AM
where can one find some good brushes to download that are either free of not too expensive? looking to increase my brushes.

roguenroll
02-28-2007, 03:19 AM
how bout free

http://mattepainting.org/forum/viewtopic.php?t=715

http://mattepainting.org/forum/viewtopic.php?t=2348

CGTalk Moderation
02-28-2007, 03:19 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.