PDA

View Full Version : Quick question


Hellwolve
02-27-2003, 08:30 PM
I've got an quick question:

All my colors are off; the colors I select don't represent the colors I see when I draw with them. Like they are too light.

And I have no idea what's wrong. Who does know it?

Stroker
02-27-2003, 09:12 PM
Two things immediately come to mind:
1) Brush Mode. Is it Normal or something else?
2) Brush Opacity. Is it 100%?

Hellwolve
02-27-2003, 09:34 PM
Thanks for the help, but I really should have thought before I posted this cry for help.

'Caus it turned out that I had a black and white line pattern above all layers, with blending mode "Overlay". When I turned it to "Multiply" all was back to normal....:blush:

Dreamwave
02-27-2003, 09:35 PM
uh, do you have CMYK colourmode instead of RGBcolours?

aha never mind

Stroker
02-27-2003, 09:45 PM
LOL
Chaulk it up to a Stupid Mistake (http://faq.ozoneasylum.com/FaqWiki/shownode.php?id=768&sortby=rating).

Grub
02-28-2003, 08:17 AM
Ah, don't be so hard on yerself, Hellwolve - everyone makes mistakes.
By the way, I tracked ya down to give :thumbsup: for participating in me challenge thread. Cool of ya. Check back again if you like.
:beer:

Hellwolve
02-28-2003, 11:26 AM
Originally posted by Grub
Ah, don't be so hard on yerself, Hellwolve - everyone makes mistakes.
By the way, I tracked ya down to give :thumbsup: for participating in me challenge thread. Cool of ya. Check back again if you like.
:beer:

Thanks :)

Already replied there ;)

CGTalk Moderation
01-14-2006, 01:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.