PDA

View Full Version : Keeping hard edges in Mudbox


jayz5043
02-19-2007, 10:59 PM
Just wondering if anybody knows a good way to get hard edges in mudbox- im exporting my mesh from max and its getting old chamfering every hard edge- if tried the pinch and flatten tools but no help- any suggestions?

JYoung
02-20-2007, 09:55 AM
Click on the little star next to the subdivide command to bring up the subdivision options. Uncheck smooth positions.

Also, check out the forums at http://www.mudbox3d.com/forums/ if you have any further questions. You'll probably get a quicker answer there until we get a dedicated mudbox forum here.

CGTalk Moderation
02-20-2007, 09:55 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.