PDA

View Full Version : Mass saving clones in layout?....


Julez4001
02-18-2007, 07:09 PM
Is there a way to save clone objects (say a hundred) with a click of a button.
I need their size and position to be edited in Modeler?

lightwolf
02-18-2007, 11:38 PM
Is there a way to save clone objects (say a hundred) with a click of a button.
I need their size and position to be edited in Modeler?
No, but Modeler can load a scene (it might require a plugin, have a look at www.flay.com, I don't have LW here to check).

Cheers,
Mike

jeremyhardin
02-19-2007, 07:05 AM
One click scene to object:
http://www.interialabs.de/lw/lscript/index.html

Does that encompass what you're wanting to do?

Julez4001
02-19-2007, 05:04 PM
yeah! the idea is sound but i am having difficulty having the plugin run its course.
Will be back when it i get it working correctly.

CGTalk Moderation
02-19-2007, 05:04 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.