PDA

View Full Version : Shake?


meloncully
03-28-2002, 08:51 AM
Does shake have a demo?



________
meloncully

wireFrame
04-04-2002, 01:01 PM
Yes, it has a demo. Just go to their site www.nothingreal.com. You must be running NT to use it.

meloncully
04-04-2002, 02:48 PM
i have looked on their website but i cant find it. ??

CGTalk Moderation
01-13-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.